Petits passos per a grans il.lusions

 

 

Potenciem la seva creativitat, l'interès i la curiositat per la descoberta. El desenvolupament de la creativitat, és mitjà d’expressió i eina pel coneixement de si mateix.

 

 

Transmetem uns hàbits i fomentem la llibertat, per aprendre a responsabilitzar-se per si mateix. Conèixer les seves limitacions i les seves capacitats el portaran a aconseguir la seva autonomia.

 

 

 

Estimulem el desenvolupament de les capacitats dels nens i nenes de 0 a 3 anys; capacitats intel·lectuals, motrius, socials i emocionals.

 

 

Un espai que ens inspira

 

 

A la llar tenim un pati assolellat, equipat amb joguines i mòduls de joc motriu. Un espai a l'aire lliure que fomenta la interacció, la curiositat, la confiança, les habilitats socials i beneficïa la salut.

Al nostre pati s'apren a treballar en equip i s'adquireix major imaginació i creativitat, i per això el factor sorpresa és determinant en els nostres jocs.

Ens ho passem molt bé!

Vols veure què fem i com ho fem?

Estem al Barri de Sants

 

Adreça: Jocs Florals 128-136, baixos

Barcelona 08014

Email: info@eltriciclellardinfants.com

Telèfon: 93 431 27 85

© Copyright. All Rights Reserved.

Vols venir a veure'ns?

 

Per conéixer El Tricicle cal que demaneu dia i hora en horari escolar perquè pensem que és la millor manera de percebre l'ambient de la llar. Durant aquesta estona podreu preguntar tot allò que envolta el dia a dia.