Nosaltres

La nostra llar d'infants

El Tricicle és una llar d’infants privada reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb el Codi nº: 08057758, destinada a infants de 0 a 3 anys (1r cicle d’Educació Infantil), segons la Llei Orgànica de Qualitat Educativa de 2002 (LOQUE).

La llengua vehicular del centre és el Català.


Les nostres estances

Disposem de sis àmplies estances amb molta llum natural i accés directe al jardí. Totes elles equipades amb el mobiliari i material adequat per als infants i una zona d’aigües amb vàters, piques i canviadors.


El Jardí

A la llar tenim un gran jardí assolellat, equipat amb un sorral, joguines i mòduls de joc motriu. Un espai a l’aire lliure amb plantes i flors que fomenta la interacció, la curiositat, la confiança, les habilitats socials i beneficia la salut.


El nostre equip

L’equip de la llar el formen joves professionals titulades en educació infantil amb molta experiència. Som un equip compromès, en permanent formació, que construïm conjuntament el projecte pedagògic de la llar. Comptem amb un assessorament pedagògic mensual.


La Cuina

Disposem de cuina pròpia. La cuinera, que forma part de l’equip de la llar, prepara diàriament menús equilibrats adequats per l’edat dels nostres infants. Adaptem aquests menús a totes les possibles necessitats alimentàries.


.


Comunicació

Ens comuniquem diàriament amb les famílies, tant a l’entrada com a la sortida personalment, i virtualment a través d’una aplicació mòbil a temps real. Creiem que és important establir una relació de comunicació sincera i constant amb les nostres famílies.Calendari i Horari

La llar obre cada dia a les 7:30h. i tanca a les 18:30h.

El nostre curs escolar comença a principis de setembre i acaba a finals de juliol.

El calendari de festius de lliure disposició es comunica a les famílies abans d'iniciar el curs.

Vols veure'n més?